heeft u ervaring met een auto met een WOK registratie?

Laat hier uw bericht achter zodat anderen uw ervaringen kunnen lezen.

Schrijf een nieuw bericht over uw ervaring met een WOK auto

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.160.19.155 op.
We gaan het bericht beoordelen voorafgaand aan publicatie. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
J. Schneider uit Maassluis heeft geschreven op 12 augustus 2019:
op 01-04-2016 kocht ik een tweede hands Renault Clio bij een erkende BOVAG-garage. Eerste toelating 28-06-2011. Begin 2018 vroeg ik de waarde van de auto op bij eventuele inruil. AutotelexPro meldde dat er op 19-01-2012 een WOK melding was. Die melding is opgeheven op 11-05-2012. Bij de aankoop door mij van deze auto heeft het garagebedrijf niets over de WOK gezegd. Toen ik hem er naar vroeg in 2018 werd mij verteld dat dat niet bekend was, maar het zou geen problemen gaan geven. op 12/08 vraag ik een waarde bepaling bij de ANWBen deze meldt mij: "het WOK-verleden van uw voertuig beรฏnvloed de waarde". Mijn vraag: valt hier nog iets aan te doen?
... Wissel deze metabox.
Koen Verbeek heeft geschreven op 1 december 2017:
26 September voerde ik mijn golf 7 in met een rechter voor schade. Ik was ervan op de hoogte dat er een WOK melding volgde. Nadat de schade is hersteld en er opnieuw een schadekeuring bij de RDW is uitgevoerd, is de wok in het RDW systeem verwijderd. Echter doordat jullie deze WOK melding destijds met verschillende partijen ZONDER toestemming van mij gedeeld hebben, staat deze vermelding nog wel in andere systemen! Dit is het schenden van ''vind ik'' privacy gevoelige gegevens. Doordat deze wok melding nog bekend is bij verschillende partijen kan een nieuwe toekomstige koper deze gegevens inzien, hierdoor wordt het verkopen van dit (naar alle eisen en goedkeuringen voldaan) voertuig een stuk moeilijker en is er sprake van een waarde vermindering. Ik vind dat hier verandering in moet komen en ik het recht heb op een schadevergoeding van deze vermindering in waarde van mijn auto! Het vermelden van een schade verleden is ''vind ik'' een verantwoordelijkheid van de verkoper die dit aan de koper kan toelichten, waardoor er een ander beeld wordt gevormd van een auto met schade verleden en er dus geen 'directe' waarde vermindering van toepassing is.
... Wissel deze metabox.
F. Bolsenbroek uit Heumen heeft geschreven op 11 november 2017:
De laatste jaren heb ik meerdere auto's met schade ingevoerd of gewoon gekocht met NL kenteken. Deze auto's zijn voor ons eigen zakelijk gebruikt. Variรซrend van zeer lichte schade tot wat zwaardere schade. De auto's hadden al een WOK of kregen die bij identificatie door de RDW. Het is prima dat de RDW het WOK signaal voor interne doeleinden gebruikt, maar door de huidige werkwijze wordt het interen signaal publiek, De auto's zijn daardoor niet, heel slecht of slechts voor heel veel minder verhandelbaar als ik ze ooit weer wil verkopen of inruilen. Ik heb hierdoor al aanzienlijke schade geleden en ga deze graag met jullie verhalen!
... Wissel deze metabox.

heeft u ervaring met een auto met een WOK registratie?

Laat hier uw bericht achter zodat anderen uw ervaringen kunnen lezen.

Schrijf een nieuw bericht over uw ervaring met een WOK auto

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.160.19.155 op.
We gaan het bericht beoordelen voorafgaand aan publicatie. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
J. Schneider uit Maassluis heeft geschreven op 12 augustus 2019:
op 01-04-2016 kocht ik een tweede hands Renault Clio bij een erkende BOVAG-garage. Eerste toelating 28-06-2011. Begin 2018 vroeg ik de waarde van de auto op bij eventuele inruil. AutotelexPro meldde dat er op 19-01-2012 een WOK melding was. Die melding is opgeheven op 11-05-2012. Bij de aankoop door mij van deze auto heeft het garagebedrijf niets over de WOK gezegd. Toen ik hem er naar vroeg in 2018 werd mij verteld dat dat niet bekend was, maar het zou geen problemen gaan geven. op 12/08 vraag ik een waarde bepaling bij de ANWBen deze meldt mij: "het WOK-verleden van uw voertuig beรฏnvloed de waarde". Mijn vraag: valt hier nog iets aan te doen?
... Wissel deze metabox.
Koen Verbeek heeft geschreven op 1 december 2017:
26 September voerde ik mijn golf 7 in met een rechter voor schade. Ik was ervan op de hoogte dat er een WOK melding volgde. Nadat de schade is hersteld en er opnieuw een schadekeuring bij de RDW is uitgevoerd, is de wok in het RDW systeem verwijderd. Echter doordat jullie deze WOK melding destijds met verschillende partijen ZONDER toestemming van mij gedeeld hebben, staat deze vermelding nog wel in andere systemen! Dit is het schenden van ''vind ik'' privacy gevoelige gegevens. Doordat deze wok melding nog bekend is bij verschillende partijen kan een nieuwe toekomstige koper deze gegevens inzien, hierdoor wordt het verkopen van dit (naar alle eisen en goedkeuringen voldaan) voertuig een stuk moeilijker en is er sprake van een waarde vermindering. Ik vind dat hier verandering in moet komen en ik het recht heb op een schadevergoeding van deze vermindering in waarde van mijn auto! Het vermelden van een schade verleden is ''vind ik'' een verantwoordelijkheid van de verkoper die dit aan de koper kan toelichten, waardoor er een ander beeld wordt gevormd van een auto met schade verleden en er dus geen 'directe' waarde vermindering van toepassing is.
... Wissel deze metabox.
F. Bolsenbroek uit Heumen heeft geschreven op 11 november 2017:
De laatste jaren heb ik meerdere auto's met schade ingevoerd of gewoon gekocht met NL kenteken. Deze auto's zijn voor ons eigen zakelijk gebruikt. Variรซrend van zeer lichte schade tot wat zwaardere schade. De auto's hadden al een WOK of kregen die bij identificatie door de RDW. Het is prima dat de RDW het WOK signaal voor interne doeleinden gebruikt, maar door de huidige werkwijze wordt het interen signaal publiek, De auto's zijn daardoor niet, heel slecht of slechts voor heel veel minder verhandelbaar als ik ze ooit weer wil verkopen of inruilen. Ik heb hierdoor al aanzienlijke schade geleden en ga deze graag met jullie verhalen!
... Wissel deze metabox.